OVER NAMASTÉ BOUTIQUE

Namasté Boutique is een (online) onderdeel van Namasté Café, een totaalconcept bestaande uit een koffiebar, ayurvedische massages, workshops & lezingen en een winkelgedeelte met kleurige textiel en decoratie uit met name India.
 
Tijdens onze vele reizen in het fascinerende India worden wij altijd zo geïnspireerd door de mooie stoffen, kleding en decoratie. Vandaar dat wij ons winkelgedeelte in het Haagse Zeeheldenkwartier in de loop der jaren steeds meer uitgebreid hebben.
 
Onze spulletjes zijn erg in trek in het land en wij besloten daarom om uit te breiden met een online webshop en groothandel met onze exclusieve en veelal handgemaakte producten.
 
Wij importeren alles zelf en kennen al onze leveranciers persoonlijk. Wij nemen met name af van lokale Indiase leveranciers, zodat zij hun zaken ook door kunnen laten draaien tijdens de moessonperiode, een periode van verminderde inkomsten en op die manier voor hun gezin en familie kunnen zorgen. Ook nemen wij af van speciale ‘women empowerment’ projecten. Dit zijn projecten die alleenstaande Indiase vrouwen aan een baan als naaister of ontwerpster helpen en zorgen dat hun kinderen scholing krijgen. Dat geeft ons een goed gevoel.
 
Op die manier geven wij weer iets terug aan het land waar wij zoveel inspiratie vandaan halen.
 
Namasté!
Snel zoeken
  Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken