Grote orgonite piramide met lichtjes (190 x 150 mm)

Vorige Artikel 11 van 13 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Grote bijzonder mooie unieke orgonite van anderhalve kilo, uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud,  heel veel edelstenen en kristallen van de Bosnische piramides (Draak en Maan) blauwe ondergrond, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Bevordert slaap en heldere dromen. Reguleert elektromagnetische straling. De orgonite piramide bevordert de kwaliteit van de energie in het huis. Brengt het emotionele, spirituele energie in balans. Bereik: 200m2.  Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking. 

Dit is één enkel stuk voor de liefhebber!
Mega krachtige 5G Buster, transformeert negatieve energie en zorgt voor harmonie in de ruimte.

Kantoren, wachtkamers, cafés en ruimtes waar veel mensen samenkomen - het neerzetten van één grote piramide stimuleert de harmonie van energieën in de ruimte en creërt van een positieve atmosfeer.

In de ruimte is het erg belangrijk dat de piramides in de noorderhoek wordt gezet. Voor vermoeide mensen herstellen de piramides heel snel levensenergie. Ze elimineren snel de dagelijkse stress en na een korte tijd doorgebracht te hebben in zo'n ruimte, beginnen ze zich goed te voelen.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel