Grote orgonite piramide Tesla Power Tower (190x 150 mm)

Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 295,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 28 dagen.

Grote bijzonder zeer mooie unieke orgonite van anderhalve kilo (19 x 15 cm), uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud,  grote koperen Tesla Power Tower, shungiet, deze piramide heeft bovenin een bal van sneeuw obsidiaan, ruwe bergkristal van de piramide van de maan, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Mega krachtige piramide orgonite! Tevens een prachtig stuk kunst.
Met een zeer speciale techniek worden koperen spiralen, alsmede deze Tesla Tower gemaakt.

Bevordert slaap en heldere dromen. Reguleert elektromagnetische straling. Sterke positieve energie-generator.
De orgonite piramide bevordert de kwaliteit van de energie in het huis. Brengt het emotionele, spirituele energie in balans. Bereik: 250m2. 
Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking of plaats het onder je naast of onder je bed.

Dit is één enkel stuk voor de liefhebber!
Mega krachtige 5G Buster, transformeert negatieve energie en zorgt voor harmonie in de ruimte.

Kantoren, wachtkamers, cafés en ruimtes waar veel mensen samenkomen - het neerzetten van één grote piramide stimuleert de harmonie van energieën in de ruimte en creërt van een positieve atmosfeer.

In de ruimte is het erg belangrijk dat de piramides in de noorderhoek wordt gezet. Voor vermoeide mensen herstellen de piramides heel snel levensenergie. Ze elimineren snel de dagelijkse stress en na een korte tijd doorgebracht te hebben in zo'n ruimte, beginnen ze zich goed te voelen.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel