Natuurlijke Rozenolie (50 ml) uit Kroatië

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 32,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Uit het zuiden van Kroatië hebben wij flesjes pure rozenolie binnengekregen, Ruza Di Cascata, een van oorsprong al oude en heilige olie voor de vrouw. Deze elixer is gemaakt van biologische rozenblaadjes en is te gebruiken als massage olie, olie voor het gezicht, lichaam, voor in bad of voor ceremonies. De trilling van de rozenolie is vrij hoog en niet voor iedereen, maar opent tijdens ceremonies het hart en je merkt dit doordat er een zachtere atmosfeer ontstaat. De trilling van de rozenolie kan veranderen gedurende de dag en reflecteert de vibratie van het hart op dat moment.

Rozenolie helpt om het hart volledig te openen, om meer zelfliefde te bevorderen en versterkt de longen. Het stimuleert een diep gevoel van compassie voor jezelf en de wereld en helpt om dit gevoel volledig te belichamen. 

Als we liefde uitstralen dan zullen we liefde ook nog veel intenser kunnen ontvangen.

Pure rozenolie bevat een hoog gehalte vitamine C en is zeer goed voor het gezicht. 
Maria Magdalena werkte reeds met rozenolie. Het geeft je gezicht kleur, zelfs in de winter. Rozen en haar olie zijn een symbool van de Godin. 

Het zachte zoete aroma van deze rozenolie is uiterst plezierig. Het is met liefde gemaakt en zeker geen cosmetisch product maar een natuurproduct. De oplage is altijd gelimiteerd. De olie is grotendeels van rozen en heeft een klein beetje draagolie van olijfolie.

Het wordt in een klein doosje verstuurd per pakketpost of ophalen in Den Haag of bij een post.nl punt in de regio.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel