**Nieuw** Chakra Healing Voet Orgones groene jaspis

Vorige Artikel 6 van 18 Volgende
€ 49,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

** Uniek bij Namasté Boutique! **
Aarden op de Nieuwe Aarde met Chakra Healing Voet Orgones!

Deze voetorgones (10 x 1,5 cm) draag je onder je voeten met sokjes of sokken gedurende de nacht. Je ontvangt dus ook een set van 2 (één paar voetorgones). Zodat je aura's en chakra's gereinigd worden gedurende je slaap want diepgaande heling vindt plaats in rust en niet wanneer wij actief zijn.

Wordt uitgerust en verfrist wakker na een diepe slaap met de voetorgones. Onze voeten dragen ons door het leven en zijn het enige deel van ons lichaam dat ons verbindt met de Aarde. Een gebrek aan een goede aarding/gronding zorgt voor:
adrenaline disbalans
stress
vermoeidheid
gebrek aan focus
gebrek aan evenwichtigheid

Als we niet goed geaard zijn kunnen we het leven niet goed dragen. Nu is het echter zaak om niet meer te aarden op de Oude Aarde, maar op de Nieuwe Aarde, mits wij willen ascenderen. Van elke ziel die de Nieuwe Aarde wil ervaren wordt daarom gevraagd om te aarden in de Nieuwe Energie. Dat betekent dat wij emotioneel, lichamelijk en mentaal in balans moeten zijn om de nieuwe lichtfrequenties vast te kunnen houden en te kunnen verankeren.
Dat we ons moeten verbinden met de energie van de Nieuwe Aarde. De energie van balans, overvloed, liefde en éénheid. Balans in onze wortelchakra staat voor stabiliteit, financiële stabiliteit, gronding, balans en veiligheid.

Chakra Healing Voet Orgones helpen ons om te gronden in de Nieuwe Energie. De Nieuwe Energie verankeren is de nieuwe lichtfrequenties door ons schone energieveld te channelen zodat we onze multidimensionaliteit en slapende energetische DNA strengen kunnen activeren. Als ons energieveld gezuiverd is, zal ons ascensieproces veel makkelijker gaan en kunnen wij in onze hoogste waarheid staan.

Deze krachtige Chakra Healing Voet Orgones helpen s'nachts:
-om energetische blokkades in de chakra's en de aura op te heffen
-hoofdpijn en migraine te verminderen of te verlichten
-om negatieve energie te transmuteren naar positieve energie
-om ons bewustzijn te verhogen en versterken onze intuïtie
-om te aarden tijdens of na een vliegreis en jetlag te verminderen
-om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren (vier tot vijf keer sneller als zonder orgones).
-je te beschermen tegen straling en 5G (en vooral tegen de klachten van 5G zoals hoofdpijn of benauwdheid)
-slaappatronen te verbeteren
-om het verouderingsproces te vertragen
-helpen om pijn in het lichaam te verminderen
-vermoeidheid te elimineren en je weer fit te voelen.

Wat kun je er van voelen?
Het kan zijn dat je een subtiele energie omhoog voelt trekken van je voeten richting je wortelchakra (staartbeen). Dit is niet erg, laat het maar gewoon zijn gang gaan. Als je er niets van voelt is het ook niet erg, want de Chakra Healing Voet Orgones doen sowieso hun werk en werken in onze subtielere energiëen.
Je zult je binnen enkele weken veel meer in balans voelen. Het is aan te raden de Chakra Healing Voet Orgones voor minimaal drie weken s'nachts te dragen. Dan weer even een periode van twee weken zonder te slapen en het daarna te herhalen.

Overdag kun je deze orgone schijven in water leggen om je water op te laden en te activeren. Ook kun je deze orgones op je groenten of fruit leggen zodat het langer goed blijft.

Deze Chakra Healing Voet Orgones worden gemaakt van Bosnische natuurhars, een koperen spiraal, bladgoud en mineralen van de Bosnische piramides (deze zijn met groene jaspis) en worden geleverd per 2 (één paar) in een mooi zakje. Je kunt ze met gewone sokken dragen.
De voetorgones zijn wat zwaar aan je voeten en dat voelt de eerste nacht onwennig, maar ze zijn dan ook bedoeld om te aarden. Na 3 nachten voelt het echter heerlijk, als een verlengstuk van jezelf! Je zult er heel goed op slapen en uitgerust wakker worden!

 

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel