Middelgrote Orgonite piramide Healer 2 125 x 105 mm

Vorige Artikel 9 van 13 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Bijzonder mooie kleine en unieke middelgrote orgonite , uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, een aventurijn, groene jaspis, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Bereik: 55 m2. Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking of plaats het naast of onder je bed voor een goede nachtrust.

Aventurijn is een echte helende steen. Het werkt kalmerend, werkt bij huidproblemen, werkt ontstekingsremmend, heeft een positief effect op de ogen en heeft tevens een beschermende werking tegen elektromagnetische straling en heeft genezende en gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het bevordert welzijn en brengt een gevoel van geluk.

Groepe jaspis werkt aardend en beschermend. Het maakt je volhardend en geeft de energie om ergens voor te gaan.
Het helpt je om de expressie van jouw authentieke ziel neer te zetten in deze incarnatie. Het helpt je om je zielsdoel te ontdekken en te vervullen. Het werkt kalmerend. Lichamelijk werkt de steen gunstig op de darmen. 

Leg de orgonite regelmatig een uurtje op het lichaam voor healing.
Elke orgonite piramide is uniek, geen één is hetzelfde, de orgonite kan daarom iets afwijken van de foto.
Orgonites helpen te beschermen tegen straling, 5G, verhogen de spirituele energie en frequentie in een ruimte en reinigen de aura.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel