Middelgrote orgonite piramide mixed Crystals 125 x 105 mm

Vorige Artikel 7 van 13 Volgende
€ 55,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Middelgrote bijzonder mooie orgonite, uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, ruwe mahonie obsidiaan en bergkristal van de Bosnische piramides, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Deze piramide heeft een rode onderlaag.

Bereik: 55m2. Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking of plaats het naast of onder je bed voor een goede nachtrust. Indien je er wel goed op slaapt maar niet helder droomt, dan de piramide iets verder van je vandaan zetten.
De piramide is helemaal gevuld met mineralen.
De koperen spiraal transmuteert negatieve energie in positieve frequenties.
Leg de piramide regelmatig op je lichaam bij pijn of gezondheidsklachten, dit activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zet de piramide naast een plant die het niet goed meer doet en binnen twee maanden zie je de plant opleven.

De piramide werkt zeer goed bij straling en stralingsklachten. Als deze in je slaapkamer staat zuivert het je aura in de nacht.
Elke orgonite piramide is uniek.

Ruwe Mahonie Obsidiaan: is een sterke reiniger en geeft inzichten. Het werkt als een spiegel en confronteert je met datgene wat opgelost mag worden. Het is sterk aardend en werkt op de 1e en 2e chakra's. Het heft energetische blokkades op die te maken hebben met schaamte en schuldgevoel.

Ruwe Bergkristal: zuivert je energieveld en de energie in de ruimte en geeft rust.

Deze stenen versterken dus elkaar.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel