Middelgrote Orgonite piramide Agartha 125 x 105 mm

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Bijzonder mooie kleine en unieke middelgrote orgonite Agartha uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, een grote brok Shungite, brokje aventurijn, sodaliet, amethist en rozenkwarts, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Bereik: 55 m2. Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking of plaats het naast of onder je bed voor een goede nachtrust.

Shungite is een sterk aardende steen, zeer goed tegen straling, 5G en is een echte energiereiniger. Het absortbeert negatieve energie.

Aventurijn is een echte helende steen. Het werkt kalmerend, werkt bij huidproblemen, werkt ontstekingsremmend, heeft een positief effect op de ogen en heeft tevens een beschermende werking tegen elektromagnetische straling en heeft genezende en gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het bevordert welzijn en brengt een gevoel van geluk.
Sodaliet geeft inzichten en vermindert prikkels.
Amethist is een zeer spirituele steen en opent je kruinchakra.
Rozenkwarts opent het hart en trekt liefde en vriendschappen aan. Zorgt voor emotionele balans.

Leg de orgonite regelmatig een uurtje op het lichaam voor healing.
Elke orgonite piramide is uniek, geen één is hetzelfde, de orgonite kan daarom iets afwijken van de foto.
Orgonites helpen te beschermen tegen straling, 5G, verhogen de spirituele energie en frequentie in een ruimte en reinigen de aura.

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel