Middelgrote orgonite piramide Health Protection 125 x 110 mm

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 60,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Middelgrote bijzonder mooie orgonite Health Protection, uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, bomvol brokjes shungite en een brok groene jade van de Bosnische piramides en een grote brok, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Bereik: 55-60m2. Plaats één zijde van de orgonite piramide in de noorderhoek van het huis/kamer voor de beste werking. Zet het naast je bed of onder je bed ter hoogte van je hoofdkussen voor een diepe nachtrust.

Shungiet is een heel oude steen, zo oud als de aarde, met genezende eigenschappen. Als je deze orgonite piramide op je lichaam zet, haalt het pijn weg. Shungiet haalt negatieve energie weg en ontgift en verhoogt de energie in de ruimte om meer licht te kunnen ontvangen. Shungiet werkt zeer goed tegen elektromagnetische straling van o.a. 5G.

Groene jade beschermt het hart en houdt je gezond en werkt ook goed tegen straling in combinatie met shungite. Daarbij trekt groene jade vreugde, voorspoed, geluk, nieuwe vriendschappen en liefde aan. Het beschermt tevens de gezondheid.


 

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel