Mala kettingen

Alle mala-kettingen zijn momenteel uitverkocht. Nieuwe zijn onderweg vanuit India en worden verwacht in het midden van de maand september 2021.


Een mala ketting wordt ook wel een gebedsketting of meditatieketting genoemd. Voor het eerst begint het een trend te worden om zo'n mala ketting als een prachtig Bohemian-sieraad te dragen. Voorheen werden mala kettingen eigenlijk alleen maar gebruikt, om mantra's te reciteren. In Europa en de Verenigde Staten wordt het steeds meer als sieraad gedragen.

Al onze mala kettingen zijn handgeknoopt, dat betekent dat er na elke kraal een knoop gelegd wordt.
In India zijn er bijna geen mensen meer die mala kettingen met de hand knopen, tegenwoordig worden mala kettingen steeds meer geregen. Dit komt omdat in India een mala ketting alleen voor meditatie en mantra's wordt gebruikt. Mala kettingen in India vind je dan ook alleen maar in heilige plaatsen, waar ze gezegend worden door diegene die ze knoopt.
Mala kettingen zijn heel bijzonder en hebben door de edelstenen een krachtige werking. Draag de mala ketting de eerste weken intensief, dan zul je de werking ervan merken.
Een mala ketting is kwetsbaar, wees voorzichtig met de tassel. Je hoeft de mala ketting niet te wassen, alleen af en toe even in het maanlicht te leggen om weer op te laden. Wij hebben een prachtige én unieke collectie handgeknoopte mala's. Het leven is kort. Gun jezelf zo'n mooi sieraad.

'We live in a wonderful world that is full of beauty and adventures. There is no end to beauty if only we seek them with our eyes open'

                               

 

Sorteer op
  • -34%

    Mala Decisive met Boeddha
    Mala Decisive met Boeddha
    € 89,00 € 59,00
© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel