Over ons

In 2015 startte Ira Namasté Café op en hadden we een kleine  boutique collectie in de zaak. Die kleine collectie bleek veel potentie te hebben en is inmiddels behoorlijk gegroeid. Altijd zijn we alert op nieuwe trends, die we vanuit India naar Nederland halen.

Onze leveranciers zijn kleine lokale ondernemers en familiebedrijfjes uit India. Zo steunen we de lokale bevolking daar, ook in periodes van verminderde inkomsten, zoals de moessonperiode. Dat geeft ons een goed gevoel. We kennen alle leveranciers persoonlijk en controleren waar de producten gemaakt worden. Veelal komen de producten van speciale 'women empowerment'- projecten voor weduwen, die op die manier nog een inkomen hebben.

Kleding van Namasté Boutique is altijd uniek en je weet zeker dat niet iedereen er in loopt.
Het is ook niet voor iedereen. Maar wel voor iedereen die van Goa, Free Spirit, Ibiza, Hippie, Gypsy en Bohemian lifestyle houdt. Voor iedereen die van vrijheid, van reizen en van kleur houdt.

Kleur maakt je ziel gelukkiger. Het versterkt je, fleurt je op en geeft je energie. Laat je ogen lekker genieten van al dat unieke moois en bestel online of kom gezellig langs in Namasté Café. Geef onze Facebookpagina een like, dan weet je precies wanneer er weer nieuwe artikelen binnenkomen. 

Namasté,
 Ira

'The Divine in me salutes the Divine in you'

© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel