Bosnische orgonite piramides


Uit één van mijn favoriete krachtplekken heb ik regelmatig orgonites, 100% uniek, handgemaakt en natuurlijk:
Deze orgonites worden gemaakt van natuurhars van de Bosnische bomen, bladgoud, edelstenen en of kristallen van de Bosnische piramides (Draak, Maan, Zon of Liefde) en metalen spiralen etc.
Ik heb de hele wereld afgeplozen, maar ik heb echt de mooiste orgonites.  
Er is niets kunstigs of fantasy-achtig, ze zijn helder, helemaal natuurlijk en uniek! Onze orgonite maker krijgt soms 'flashes' zoals hij het zelf zegt, met Goddelijke inspiratie voor de orgonites. Hij maakt het met liefde, zijn ziel zit erin en dat zie je. Daardoor overtreft hij iedere keer zichzelf en krijgen we ook iedere keer weer nieuwe unieke orgonites binnen. Onze orgonites zijn van de beste kwaliteit en het mooiste wat je op dit gebied kan krijgen. Kijk en vergelijk. Het duurt dikwijls een week om de orgonites te maken, omdat ze laagje voor laagje worden opgebouwd. Ze zijn super krachtig en je voelt dat ze met veel liefde en zorg gemaakt zijn.

Deze orgonites werken zeer goed tegen elektromagnetische straling zoals 5G. Lichamelijke klachten door 5G straling kenmerken zich door het volgende:
- plotselinge benauwdheid, druk op de borst.
- moeite met ademhalen.
- zware hoofdpijn.
- spierkrampen
- jeukende hoofdhuid/gezicht
- slecht slapen
- vermoeidheid

Veel mensen die een plotselingen benauwdheid ervaren denken dat ze Corona hebben, maar dit zijn dikwijls klachten van 5G straling. Als je alle wifi netwerken van de omgeving op je telefoon ziet, betekent het ook dat al die straling ook jouw huis binnenkomt. We kunnen daar veel last van hebben. Een orgonite helpt en iedereen die veel omringd wordt door straling zou er eigenlijk eentje in huis moeten hebben. Zet 'm naast of onder je bed en je zult met enkele dagen merken dat de klachten afnemen en dat je beter slaapt.
Ik noem ze daarom 'wonderpiramides'.  Je hoeft er niet in te geloven, het werkt gewoon!
Slaapt je kind slecht? Zet een kleine piramide naast het bed op het nachtkastje of onder het bed. Migraine of veel hoofdpijn? Een orgonite biedt uitkomst. In elke orgonite piramide zit een koperen spiraal. Een spiraal behoort tot de heilige geometrie. Een koperen spiraal werkt goed bij het elimineren van negatieve energie en het transmuteren van pijn. Ook helpt het bij het neutraliseren van WiFi-straling. De spiraal werkt als een soort antenne, die hogere frequenties genereert.

De kleine orgonites (7x6 cm) zijn persoonlijke orgonites met een bereik van max. 15 m2, de middelgrote (12 x 10 cm) hebben een bereik van max. 55 m2 en de grote (19 x 15 cm) een bereik van 250 m2.  De orgonites zijn in piramidevorm en werken het beste als zij met één zijde in de noorderhoek van de kamer worden geplaatst of naast je bed of onder je bed voor heldere dromen en een diepe nachtrust.

Ik krijg zeer goede reviews op de orgonites:
'Ik slaap als een os'
'Ik heb heldere dromen'
'De energie in de kamer is positiever'
'Mijn kat is gehypnotiseerd'
'Mijn partner is minder chagrijnig' (hoor ik vaker!)
'Het werkt geweldig! Onze meiden en wij hebben de piramides op onze slaapkamers staan. Onze jongste slaapt beter en wij slapen ook dieper.'
'Wij zijn heel blij met de piramides!'
 

Orgonite piramides hebben een bijzondere werking. Oude beschavingen wisten al van orgone energie, maar Wilhelm Reich uit Oostenrijk, herontdekte dit weer. De orgonites zorgen voor een optimale positieve energie in de kamer, de frequentie wordt verhoogd en negatieve energie wordt getransformeerd. Het kan dus ook relaties verbeteren!
Het heeft een helend effect op mens, dier en plant. Zet de orgonite naast je plant die een oppertje nodig heeft en je zult het verschil zien. De orgone activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam, waardoor heling en genezing vier tot vijf keer sneller plaatsvindt dan zonder orgone.

Zet 'm naast je bed voor een diepe nachtrust en heldere dromen. Je energieveld wordt dan s'nachts opgeschoond.
Leg 'm op je lichaam bij pijn. Door de hars en de piramidevorm werken de stenen, het bladgoud en de koperen spiraal x 10. 
Een orgonite is ook ideaal voor healers en masseurs, die veel klanten ontvangen. Zo hoef je niet iedere keer de ruimte te reinigen met salie, want de orgonite doet het werk en je hoeft 'm nooit op te laden. Het laadt zichzelf op. De koperen  spiraal geleidt elektrische spanning en zet negatieve energie om in positieve energie. De piramidevorm zorgt voor verhoogde energievelden en transformeert negatieve energie. Het zijn echte ghost-busters, stralings-busters en zuiveraars!
Beweeg met een hand met subtiele bewegingen boven de piramide en je voelt de magnetische energie.
Ze zijn meestal snel uitverkocht, maar regelmatig bestellen wij weer een nieuwe collectie. 

 

Sorteer op
per pagina
 • Middelgrote orgonite piramide Third Eye 125 x 105 mm
  Middelgrote orgonite piramide Third Eye 125 x 105 mm

  Middelgrote bijzonder mooie en unieke orgonite Third Eye, uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, een grote brok Sodaliet en brokjes sodaliet, koperen spiraal en natuurhars van de Bosnische bomen. Deze piramide…

  € 60,00
 • Middelgrote orgonite piramide Truth 125 x 105 mm
  Middelgrote orgonite piramide Truth 125 x 105 mm

  Middelgrote bijzonder mooie en unieke orgonite Truth uit de Bosnische krachtplek Visoko, gemaakt van bladgoud, een grote brok Sodaliet en brokjes sodaliet en kleine chips groene jade en seleniet, koperen spiraal en natuurhars van…

  € 60,00
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2021 Namasté Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel